Limburgse kerst 'Ze hadden hun schaapjes geteld'

Maastricht Bezoek website

Limburgse kerst 'Ze hadden hun schaapjes geteld'

Limburgse kerst 'Ze hadden hun schaapjes geteld' Theater aan het VrijthofMaastricht Naar de website
Een hartverwarmende kerstvoorstelling voor het hele gezin. Maar weinig mensen kennen het verhaal achter het lied 'De herdertjes lagen bij nachten'. Het verhaal van Gili die, net als haar grote broers, herder wil zijn. Per ongeluk ontsnapt haar lievelingsschaap uit de kudde. Krijgen haar broers dan toch gelijk dat meisjes te zwak zijn om schapen te leiden? in het pikkedonker gaat Gili op zoek. Zonder te verdwalen...toch? 

Nou is het punt met verdwalen dat je het pas doorhebt als het al is gebeurd. En dat een wolf in schaapskleren sneller zijn weg naar jou vindt dan je denkt. Beleef dit door kinderboekenschrijver Benny Lindelauf geschreven én vertelde familieverhaal, met gloednieuwe muziek van mark Pütz, gespeeld door een groot orkest. Inclusief sing-a-long met bekende kerstliedjes (Jingle Bells, Oh Denneboom e.a.) na de pauze.

Voorprogramma
Op zondag 22 december start Limburgse Kerst in Maastricht om 13.30 uur met een voorprogramma in de O.L.V. Basiliek waar je kunt genieten van een overdenking door Margo de Kock (directeur van het Ronald McDonaldhuis Maastricht) en pastoor Vries. 

Van daaruit gaan de bezoekers in een gezamenlijke stoet naar Theater aan het Vrijthof, begeleid door een ensemble van de Maastrichtse Verkennersband. In het theater worden de bezoekers warm en muzikaal onthaald en hier begint om 14.30 uur het hoofdprogramma.

Overzicht

Prijs

3e rang: € 15,-, 2e rang: € 20,-, 1e rang: € 25,-, sterrenrang: € 30,-. Kinderen (6+): € 7,50 (alle rangen).

Data
2019
december 22
Contact
Theater aan het Vrijthof, Maastricht

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website