Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Limburgs Paardensport Gala

Limburgs Paardensport Gala

MECC Maastricht, Forum 100
Maastricht
Aan de vooravond van Jumping Indoor Maastricht wordt het MECC in Maastricht weer omgetoverd tot een bijzondere ambiance. Een unieke avond met prachtige shows, entertainment en een heerlijk diner. 

Er zal ook volop aandacht zijn voor de prestaties van Limburgse toppers, met als hoogtepunt de uitreiking van de Limburgse Paardensportprijzen 2021: een award voor het talent van het jaar; de topsporter van het jaar en de oeuvre award. 

Om de avond extra feestelijk te maken, worden de heren in black tie en de dames in white tie verwacht. Geniet donderdagavond 4 november vanaf 18.00u uur samen met andere gasten uit de paardensport, het bedrijfsleven en de politiek van dit bijzondere en exclusieve evenement. 


Limburgs Paardensport Gala - Foto 0
Limburgs Paardensport Gala - Foto 1
Limburgs Paardensport Gala - Foto 2
Limburgs Paardensport Gala - Foto 3

Prijs


Je kunt met eventuele gasten een tafel reserveren voor acht personen voor € 2000,- (exclusief BTW). Partners van de Stichting Limburg Paardensport ontvangen hierop een korting van € 500,-. Uiteraard denkt de Stichting Limburg Paardensport indien gewenst graag mee over je gastenlijst.

Data


  • 4-11-2021