Detail

Limburgs Nieuwjaarscircus

Schootsvelden
Sittard
Kom naar de tweede editie van het Limburgs Nieuwjaarscircus met een gloednieuw programma!

In 2023 presenteerde het Limburgs Nieuwjaarscircus een feestelijke, hoogstaande circusshow van een gloednieuwe producent in Sittard. De lange traditie van circus tijdens de jaarwisseling kreeg een meer dan opgemerkte update vol topkwaliteit.

Ook in 2024 steekt het Limburgs Nieuwjaarscircus van wal met unieke, spectaculaire shows in de binnenstad van Sittard. Een gloednieuw programma gevuld met twaalf exclusieve wereldacts. Artiesten met naam en faam zorgen voor de ultieme en spraakmakende circusbeleving.

De snelste kostuumwissel ter wereld, de duivelse diabolo’s van een jong Italiaans talent, indrukwekkende acrobatie van een gouden duo, jongleren, charmante kamelen en vrolijke ezels, muzikale clowns, een grote acrobatengroep, een fraai showballet, de vrolijke honden met een prijzenkast in het prestigieuze festival van Monte Carlo.

Onbetwiste topper is het spectaculaire dubbele (!) rad des doods, winnaars van een zilveren clown 2023. Spanning en sensatie verzekerd. Twee uur lang. Begeleid door een uitgebreid live-orkest presenteert het Limburgs Nieuwjaarscircus van 4 t/m 7 januari een topprogramma in een hoogkwalitatief tentencomplex. 

Een evenement voor alle leeftijden. Het ideale feest om met jouw gezin, vrienden, collega’s, bedrijf, vereniging het nieuwe jaar op stijlvolle wijze te openen. 

Data
  • Donderdag 4 januari om 13.00 uur en 16.15 uur.
  • Vrijdag 5 januari om 13.00 uur, 16.15 uur en 19.30 uur.
  • Zaterdag 6 januari om 13.00 uur en 16.15 uur.
  • Zondag 7 januari om 13.00 uur en 16.15 uur.
+5

Data


  • 4-1-2024 t/m 7-1-2024

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl