Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Limburg Wijn Marathon

Limburg Wijn Marathon

Terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten
Wahlwiller
Op 3 oktober vindt in Wahlwiller de Wijn Marathon plaats. Hardlopers verkennen de prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenaamde trailrun. 

Zie de prachtige vergezichten en wijngaarden, ruik de natuur van Zuid-Limburg en proef de prijswinnende wijnen en typisch Limburgse hapjes, zowel onderweg als bij de finish. Voel de typerende heuvels van Zuid-Limburg in je benen.

De start en finish van deze editie worden gesitueerd op het terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, tevens het startpunt van de in 2019 gelanceerde permanente Routes des Vins. Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. 

Bij de tussenstops word je getrakteerd op typische Limburgse hapjes, sfeervolle muziek en uiteraard een paar slokken Limburgse wijn! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.
Limburg Wijn Marathon - Foto 0
Limburg Wijn Marathon - Foto 1
Limburg Wijn Marathon - Foto 2

Data


  • 3-10-2021