Limburg Wijn Marathon

Limburg Wijn Marathon

Terrein Wahlwiller Wijnfeesten
Wahlwiller
Hardlopers verkennen de prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenaamde trailrun. Geniet van prachtige vergezichten en wijngaarden, ruik de natuur van Zuid-Limburg, proef de prijswinnende Limburgse wijnen zowel onderweg als bij de finish en voel de typerende heuvels van Zuid-Limburg in je benen.

De start en finish van de eerste editie worden gesitueerd op het terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, tevens het startpunt van de in 2019 gelanceerde permanente Routes des Vins. Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. 

Bij de tussenstops word je getrakteerd op een paar slokken Limburgse wijn en wat gezellige sfeermuziek! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn. 

De organisatie van de loop is in handen van Bearsports, een zeer vertrouwde naam in de wereld van trailrunning. Bearsports organiseerde reeds vele succesvolle lopen zoals de Heuvelland Marathon, St. Pietersbear Trail en vele andere.

Prijs


10 kilometer: € 34,-.
Halve marathon: € 42,-. 
Marathon: € 54,-.

Van elke inschrijving gaat € 10,- naar Kika voor het onderzoek naar kinderkanker. Een extra vrijwillige bijdrage kan ook meteen gestort worden. Deze bedragen zijn exclusief de transactiekosten van inschrijfplatform SQMTime.

Data


  • 30-9-2023