Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Limburg Wijn Marathon

Wahlwiller Bezoek website

Limburg Wijn Marathon

Limburg Wijn Marathon Terrein van de Wahlwiller WijnfeestenWahlwiller Naar de website
Op 20 september vindt in Wahlwiller de eerste Limburg Wijn Marathon plaats. Hardlopers verkennen de prachtige wijnregio over onverharde wegen en paden, een zogenaamde trailrun. Zie de prachtige vergezichten en wijngaarden, ruik de natuur van Zuid-Limburg en proef de prijswinnende wijnen en typisch Limburgse hapjes, zowel onderweg als bij de finish. Voel de typerende heuvels van Zuid-Limburg in je benen.

De start en finish van deze eerste editie worden gesitueerd op het terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, tevens het startpunt van de in 2019 gelanceerde permanente Routes des Vins. Het parcours zal over onverharde wegen gaan, langs en zelfs door diverse wijngaarden. Bij de tussenstops worden de lopers getrakteerd op typische Limburgse hapjes, sfeervolle muziek en uiteraard een paar slokken Limburgse wijn! Na de finish wacht een bijzondere medaille en natuurlijk nog meer wijn.

Overzicht

Data
2020
september 20
Contact
Terrein van de Wahlwiller Wijnfeesten, Wahlwiller

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website