Limburg Fietsvierdaagse

Lanaken-Smeermaas (België) Bezoek website

Limburg Fietsvierdaagse

Limburg Fietsvierdaagse Cultureel CentrumLanaken-Smeermaas (België) 0032-89722467 Naar de website
Lanaken toont zich met de Limburg Fietsvierdaagse als dé ideale uitvalsbasis voor een fietstocht in Belgisch Limburg. De grote afwisseling aan landschappen tekent zich mooi af in de parcourskeuze (25, 50, 75 kilometer) tijdens deze vier dagen... Een vlak parcours langs de oevers van de Maas, prachtige panorama’s in het Nationaal park hoge Kempen, maar ook pittige kuitenbijters en glooiende landschappen maken van deze fietsvierdaagse één van de meest gevarieerde in Vlaanderen. 

Op zaterdag vindt er een speciale toertocht van 110 kilometer plaats, die over de taalgrens gaat en op zondag ontdek je al mountainbikend Nationaal Park Hoge Kempen. De Limburg Fietsvierdaagse staat ook bekend om het unieke samenhorigheidsgevoel. Daar zal de gezellige animatie bij aankomst zeker iets mee te maken hebben. Inschrijven mag, maar is niet verplicht. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

€ 5,- per persoon per dag, € 16,- voor vier dagen. Bij verblijf in een hotel in Lanaken: deelname gratis.

Data 5-9-2019 t/m 8-9-2019
Contact
Cultureel Centrum, Lanaken-Smeermaas (België)
0032-89722467

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website