Liberationwalk

Margraten Bezoek website

Liberationwalk

Liberationwalk Gemeentehuis van Margraten, Amerikaplein 1Margraten 06-41682444 Naar de website
Op 8 September organiseert het Wandelcomité Sint Gertrudis de Liberationwalk. De Liberationwalk wordt een bijzondere extra uitgave van de Margratentocht. Georganiseerd in het kader van 75 jaar Liberation van de Gemeente Eijsden-Margraten. Tijdens de Liberationwalk krijgen alle deelnemers onderweg de gelegenheid om de imposante erebegraafplaats van 8.301 in de strijd omgekomen Amerikaanse soldaten te bezoeken. Tevens kunnen deelnemers onderweg een informatiecentrum en een tentoonstelling bezichtigen.

Zo wil de organisatie het besef doen leven dat een wandeling in volledige vrijheid en het prachtige landschap een zwaarbevochten geschenk is. Inschrijven en starttijden: Inschrijven en starten is mogelijk voor de 8 kilometer in het Gemeentehuis van Margraten tussen 9.30-14:00 uur. Meer informatie omtrent dit wandelevenement is op de website onder het kopje 'Liberation' te vinden. Volg ook de Facebookpagina.

Overzicht

Prijs

Inschrijvingskosten: € 2,50 per persoon. Leden van erkende wandelsportbonden hebben op vertoon van hun lidmaatschapskaart recht op een korting van € 1,- per persoon. Voorinschrijving mogelijk via de website.

Data
2019
september 8
Contact
Gemeentehuis van Margraten, Amerikaplein 1, Margraten
06-41682444

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website