Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Lezing Kerk in Nood

Sittard Bezoek website

Lezing Kerk in Nood

Lezing Kerk in Nood Bezinningshuis Regina CarmeliSittard 046-8889593 Naar de website
Op woensdag 9 september van 14.00-16.30 uur vindt de lezing Kerk in Nood plaats. Lezing over Islam: bedreiging of uitdaging? Omdat christenen, vooral in landen met een Moslim meerderheid, worden vervolgd ontkomen mensen niet aan de vraag wat de Islam zegt over de omgang met Christenen. 

Kerk in Nood maakt helder wat de Koran en Moslim geleerden zeggen en laat vooral de praktijk, het leven van Christenen in diverse islamitische landen zien. Een aanrader voor wie wil weten hoe de Katholieke Kerk ter plaatse de dialoog met de Islam ziet. Spreker: Kerk in Nood. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Na afloop vindt de collecte voor 'Kerk in Nood' plaats.

Data
2020
september 9
Contact
Bezinningshuis Regina Carmeli, Sittard
046-8889593

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website