Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Lesoir

Poppodium Volt
Sittard
Iedere band werkt hard om hun nieuwste muziek uit te brengen, bloed zweet en tranen en wanneer de tijd daar is komt de plaat uit en ga je op tour. Alles stond helemaal klaar voor Lesoir om in 2020 het onvergetelijk te maken voor de band en haar fans en dat werd het maar op een geheel andere manier. 

Nu vindt de plaat 'Mosaic' toch haar weg naar het grote podium. Als special guest gingen ze in 2019 op tour met de Poolse act Riverside, waarna de creativiteit weer ging borrelen. De band scheef in de maanden erna het album en eind december werden de eerste songs opgenomen. 

Met als resultaat 'Mosaic', een eerlijke plaat die eens te meer emotie toon, doch ditmaal iets minder boos en bovenal zichzelf, echt Lesoir dus. De band staat natuurlijk bekend om hun live shows en die waren er de afgelopen periode niet, nu staan ze vol energie klaar om 2021 hun jaar te maken en een inhaalslag te maken, beginnend in hun eigen zuiden.

Prijs


€ 10,-.

Data


  • 31-1-2021