Laure Prouvost: Deep Sea Blue Surrounding You

Laure Prouvost: Deep Sea Blue Surrounding You

Bonnefanten
Maastricht
Je wordt in deze tentoonstelling uitgenodigd om op zoek te gaan naar de dingen die verbinden, ondanks de verschillen, ongeacht leeftijd, taal of herkomst. 

Deep See Blue Surrounding You/Vois Ce Bleu Profond Te Fondre dompelt je onder in een droomwereld. Centraal in die wereld staat Prouvost' fictieve korte film 'They Parlaient Idéale' die te zien is in een betoverende installatie. 

Naast het droomachtige van de tentoonstelling is haar werk ook scherp activistisch; emancipatie, globalisatie en klimaatverandering vormen belangrijke thema's in haar oeuvre. 

Verwacht ruimtes met immersieve installaties, waarbij ze verschillende kunstvormen, zoals geblazen glas, geweven tapijten, epoxy en video, laat samenkomen in haar zoektocht naar een ideaal 'elders'. 

Na presentatie op de Biënnale van Venetië (2019) en een tournee doorheen Frankrijk strijkt de tentoonstelling neer in het Bonnefanten, de laatste stop. De laatste kans dus dat je deze magische tentoonstelling kunt bekijken!
Laure Prouvost: Deep Sea Blue Surrounding You - Foto 0
Laure Prouvost: Deep Sea Blue Surrounding You - Foto 1
Laure Prouvost: Deep Sea Blue Surrounding You - Foto 2

Prijs


Volwassenen: € 15,-. Studenten, CJP: € 7,50. Jongeren t/m 18 jaar: gratis.

Data


  • 14-11-2021 t/m 15-5-2022

Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg