Late avondwandeling IVN Meerssen

Geulhem Bezoek website

Late avondwandeling IVN Meerssen

Late avondwandeling IVN Meerssen Brakke Berg, Wolfsdriesweg 10Geulhem 06-14401879 Naar de website
Op maandagavond 17 juni nemen Wim en Els Derks je mee op een late avondwandeling in het bos, op zoek naar vuurvliegjes en glimwormpjes. Met een beetje geluk laten tal van vuurvliegjes zich zien, zwevend tussen de bomen. Een sprookjesachtige belevenis. Misschien laat ook een uil zijn roep horen. Trek stevige schoenen aan voor deze wandeling. Iedereen is welkom. Je hoeft geen lid te zijn van IVN Meerssen. Aanmelden niet nodig. Deelname is gratis.

Kinderen mogen mee onder begeleiding van hun ouders, maar het wordt wel laat! De wandeling kan pas vertrekken als het donker is. Rond 22:30 uur is de wandeling afgelopen. Maandag 17 juni om 21:00 uur. Trek makkelijke schoenen aan. Vertrek om 20:30 vanaf de grote parkeerplaats achter het station van Meerssen (zo mogelijk carpoolen). De wandeling vertrekt om 21:00 uur bij de Brakke Berg, Wolfsdriesweg 10, Geulhem.

Overzicht

Data
Contact
Brakke Berg, Wolfsdriesweg 10, Geulhem
06-14401879

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website