Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Last Train (FR)

Last Train (FR)

Poppodium Volt
Sittard
De band ontstond in 2007 maar nam een vogelvlucht in 2015 toen ze steeds meer begonnen op te treden. In 2017 kwam het album 'Weathering' uit en gaf de band nog een extra boost. 

De Fransen lopen al een tijdje weg met ze, ze speelde de tofste festivals, de grootste zalen en na deze Europese tour gaan ze het magische 'L’Olympia' in Parijs spelen. Maar twee maanden eerder staan ze eerst nog even lekker in Volt. 

The Big Picture is hun meest recente wapenfeit en bracht de band weer een stap vooruit. De live ervaring van deze band is ongekend en geeft ze het unieke extra stukje. 

RTL2 schreef dat Last Train het beste is wat Franse rock is overkomen sinds Noir Désir, OÜI FM verteld over de 'hexagonale rock senstation' en niemand minder dan de Huffington Post zegt 'live openbaring van het jaar'. 

Toch niet de minste quotes op je wiki pagina. In mei van dit jaar verscheen de documentaire 'The Big Picture' op Youtube.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 28-1-2022