Lammertocht

Lammertocht

Margraten Bezoek website

Lammertocht

Lammertocht 't Flateke, SprinkstraatMargraten 0455491932 Naar de website
Op zondag 17 maart organiseren de Stichting Wandel Vrienden Termaar uit Margraten (WVT’93) hun Lammertocht. Voor het grootste gedeelte is de route uitgezet in het natuurreservaat het Gerendal en het schitterende Geuldal. Bezienswaardigheden die de deelnemers afhankelijk van de te lopen route, onderweg tegenkomen zijn: typisch voor deze streek, huizen en boerderijen opgetrokken uit mergel, meerdere kapelletjes en natuurlijk de snelst stromende rivier van Nederland, de Geul.

De wandeling voert de deelnemers door het Sint Jansbosch, de Biebosch, over de Cauberg en langs het Polferbos, de Sousberg en de Keutenberg. Dit houdt dan ook in dat de deelnemers volop worden getrakteerd op diverse schitterende panorama’s over het Gerendal en Geuldal. En in maart houdt wandelen tevens in dat de vergezichten extra wijds zijn door het ontbreken van de heiige lucht. De verwachting is dat de natuur óók dit jaar de organisatie niet in de steek laat.

Overzicht

Prijs

Deelname leden wandelbond: € 1,50, niet leden: € 2,50.

Data
Contact
't Flateke, Sprinkstraat, Margraten
0455491932

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website