Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Kunst 'boven' de Bieb

Valkenburg Bezoek website

Kunst 'boven' de Bieb

Kunst 'boven' de Bieb Bibliotheek Valkenburg, Berkelplein 99Valkenburg 06-25054590 Naar de website
Ton Luijten 
Al meer dan vijftig jaar schildert Ton het Zuid-Limburgse landschap en bloemstillevens op zijn eigen frisse manier. In deze tentoonstelling laat hij ook beschilderde tegels zien. Hij is sinds 1960 lid van Kunstkring Henri Jonas. 

Nicole Candel 
In het verleden heeft Nicole veel stillevens, portretten en bloemboeketten geschilderd. De laatste jaren heeft ze zich ook toegelegd op het schilderen van landschappen. Ze schildert met olieverf, maar ook pastel is een geliefd materiaal. Lid van de Kunstkring Henri Jonas sinds 2018. 

Irene Simonis 
Na veel experimenteren schildert zij toch het liefst figuratief en kleurrijk. Irene werkt veel naar opdracht. Vooral dieren is een geliefd thema. Zij werkt met houtskool, pastelkrijt en acryl. Sinds 2007 lid van Kunstkring Henri Jonas.

Overzicht

Data 15-6-2020 t/m 29-10-2020
Contact
Bibliotheek Valkenburg, Berkelplein 99, Valkenburg
06-25054590

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website