Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kristoffer Gildenlöw & Ann My Guard Solitary Session

Poppodium Volt
Sittard
Kristoffer Gildenlöw, onder andere bekend van Pain of Salvation, Neal Morse Band en Kayak bracht eerder dit jaar zijn derde soloplaat 'Homebound' uit. 

Wie zijn solo werk wat beter kent weet dat ze niet progressieve metal hoeven te verwachten deze middag maar juist een intiemere sfeer met donkere, nostalgische, luistermuziek met symfonische elementen en hartverwarmende gitaarsolo’s. 

De kleinere, soms minimalistische en soundscape nummers zitten vol arrangementen die bekend zijn uit de symfonische rock wereld. Van koren, strijkers tot heerlijk gitaarspel, allen zorgvuldig uitgekozen om het verhaal te vertellen. 

Droom mee met Kristoffer tijdens zijn concert. Eszter Anna Baumann, oftewel Ann My Guard, komt deze middag met haar bijzonder intieme Solitary Session. 

In haar zoektocht door haar creative- en artistieke rijk dwaalt zangeres Eszter Anna Baumann voortdurend als een ware reiziger in de diepere lagen van de mythologieën om daar de kracht van zelfbewust zijn en eigenwaarde te omarmen.

Prijs


€ 10,-.

Data


  • 22-11-2020