Kris Berry

Kris Berry

Poppodium Volt
Sittard
De organisatie schrok heel even toen ze de tourposter van Kris Berry zag, want tijdens de NOW tour stond er geen datum op in het mooie Limburgse land. 

Gelukkig zijn de lijntjes kort naar deze geweldige zangeres en kan de organisatie alsnog met trots bekend maken dat ze naar het zuiden zal afreizen en wel op donderdag 3 november. 

Verwacht een heerlijke soul volle avond met Kris Berry en haar nieuwste album. De Caribisch-Nederlandse zangeres brengt met NOW haar meest persoonlijke muziekproject ooit uit. 

In het nu zijn, can be really hard, maar Kris had hier een ezelsbruggetje voor: 'Je kunt altijd naar de lucht kijken; daar is veel ruimte'. Ze is met deze nieuwe plaat op zoek gegaan naar ruimte, vooral in haar hoofd. 

Sinds haar debuutalbum in 2012 stonde de zangeres al op veel grote podia waaronder Paradiso en North Sea Jazz festival in Rotterdam. Voor het album Lovestruck Puzzles (geproduceerd door Perquisite) werd ze genomineerd voor beste album door 3FM en haar single Let Go werd 3FM Megahit.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 3-11-2022