Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Knapzak arrangement

Knapzak arrangement

Diverse locaties
Valkenburg
Lekker easy cruisen door het Limburgse Heuvelland met een retro E- Fatbike. Een degelijke, stoere Bike, minimalistisch opgebouwd, met trapondersteuning, een breder stuur en een comfortabel zadel, dat gemaakt is zodat je van het fietsen alsook van de omgeving kunt genieten.

Vanuit de gekozen locatie ('t Koetshoes) rijd je bijvoorbeeld richting het Heuvelland. Je kunt een eigen route kiezen of een route aanvragen. Zo kom je door bossen, heuvels, akkergebieden. Je maakt kennis met dorpen en vaak mooie boerenhoeve 's.

Misschien zie je wel een enkel kasteel of een prachtig erflandgoed. Bij vertrek krijg je een rugzakje met een lunch To Go en onderweg is ook nog eens de mogelijk om bij één van de samenwerkpartners een culinaire tussenstop te houden.

Op de ene plek een heerlijk kopje koffie met vlaai, de volgende heerlijk ijs en de ander een borrelhapje met een bijzondere speciaal biertje.
Knapzak arrangement - Foto 0
Knapzak arrangement - Foto 1
Knapzak arrangement - Foto 2

Prijs


Prijs: € 55,-. Huur E Fat Bike inclusief een rugzakje met lunch To Go.

Data


  • 16-4-2021 t/m 1-11-2021

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl