Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kingfisher Sky

Poppodium Volt
Sittard
Wie in deze tijd nog naar een metal show wil moet zich vaak vastgrijpen aan de livestreams van oude(re) concerten. Tijd om daar verandering in te brengen want dit genre kan natuurlijk niet ondergesneeuwd worden. 

Kingfisher Sky loopt al bijna twintig jaar mee in de scene en heeft haar sporen ruimschoots verdiend. Zowel snoeihard als heerlijk akoestisch, ze zijn van alle markten thuis. 

Waar de band in 2001 haar oorsprong vond als Ivar, de drummer, Within Temptation verliet om zich te richten op zijn eigen werk is het inmiddels een volledige band geworden. Met de twee dames aan het front, Judith als vocalist en Maaike als celliste, weten ze hun eigen geluid telkens te vernieuwen en samen een volgende stap te zetten. 

Een ontdekkingstocht van jaren mond inmiddels uit in vele samenwerkingen, prachtige langspelers en een lange lijst aan concerten in binnen- en buitenland. Deze avond zal in het teken staan van weer samen genieten, op veilige afstand, van heerlijke metal.

Prijs


€ 10,-.

Data


  • 20-3-2021