Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kikkerprinses

Theater Landgraaf, Kerkberg 4
Landgraaf
Als een mooie prinses in de paleistuin aan het spelen is met een vrolijk konijn is daar plotseling de tovenaar Bis Bis. Hij wil met haar trouwen. Maar de prinses wil niet. Daar is de tovenaar zo boos om dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker... wat een schrik. Alleen de juiste prins kan de betovering verbreken. 

Maar hoe kom je aan een ware prins? Het konijn wil helpen, hij gaat op zoek. Met behulp van onder andere een bolletje wol, een dikke oma-beer en haar kleinkinderen, weet het konijn de juiste prins te vinden. Zo wordt de betovering verbroken. Arme tovenaar. Een lentefris, muzikaal sprookje gespeeld met de directe kracht van schitterende handpoppen in een verrassend decor. 

Voor alle kinderen en volwassenen vanaf 4 t/m 8 jaar. Koekla betekent pop in het Russisch. De poppen worden in Rusland en de Oekraïne door vakmensen gemaakt. Aanvang: 14.00 uur. 

Prijs


Entree: € 6,50.

Data


  • 31-1-2021