Detail

Kerstshow/Kerstmarkt

Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg, Op de Bies 70
Schimmert
Je kunt als reisgezelschap, familie, collega's, vriendinnen- of vriendengroep ook in de avond bij Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg terecht, om in alle rust te genieten van de zeer sfeervolle en authentieke kerstshow. Reserveren is noodzakelijk, dit kan telefonisch.

Kerstshow in Schimmert
Aan de rand van het landelijk gelegen Schimmert, in het mooie Zuid Limburg, vijf minuten van Valkenburg aan de Geul ondergaat Lupa Outdoors Vijvercentrum Limburg ieder jaar in november en december een ware metamorfose. 

Laat je betoveren in de kerstwereld Tot aan de kerstdagen kun je genieten van een de méést aansprekende en sfeervolle kerstshows in de regio. Deze alweer 29e editie is inmiddels uitgegroeid tot een begrip binnen en zelfs ruim buiten de regio. 

De decoratie- en de vijverafdeling wordt omgetoverd in een ware kerstwereld, in diverse aansprekende, authentieke kerstsferen. Het gevoel van stijl, warmte, huiselijkheid en traditie staan daarin centraal en bezorgen je een zeer gevarieerd en heerlijk kerstgevoel. 

Geniet tijdens de kerstmarkt van mooie arrangementen, heerlijke geuren van Yankee Candle. Ook de kinderen komen aan hun trekken door de speciale kerstornamenten van onder andere Disney Traditions.

Data


  • 9-12-2023 t/m 24-12-2023