Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Kerstmis knutselen

Oude Pastorie Beek, Oude Pastorie 25
Beek
De Vrienden van de Oude Pastorie organiseren weer een educatieve knutselmiddag. Het thema is vandaag: Kerstmis! De knutselactiviteit begint om 13.30 uur. De middag wordt gezamenlijk afgesloten in de Gasterij om 15.30 uur. 

Voor ouders en grootouders, die tijdens de educatieve middag in de Oude Pastorie wachten, is een leestafel ingericht in de 'Pastoorskamer' op de eerste verdieping van de Oude Pastorie. Er bestaat de mogelijkheid om daar, onder het genot van een kopje koffie of thee, of iets anders moois van de nieuwe menukaart, te wachten tot het creatieve resultaat van je kroost klaar is.

Prijs


Vooraf aanmelden mag via info@oudepastoriebeek.nl. Graag met vermelding van naam van het kind, leeftijd en het telefoonnummer van één van de ouders. Er geldt wel een maximum van 25 kinderen voor deze activiteit die geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil je met de kinderen ruim van te voren aanwezig zijn om je kind in te schrijven op de dag zelf? De inloop is tussen 13.15-13.30 uur. 

Data


  • 2-12-2020