Kerstmarkt in Monschau

Monschau (Duitsland) Bezoek website

Kerstmarkt in Monschau

Kerstmarkt in Monschau CentrumMonschau (Duitsland) Naar de website
Vanaf 22 november tot en met 22 december vindt de Monschauer Weihnachtsmarkt weer plaats. In het idyllische centrum staan rondom de grote verlichte kerstboom vele knusse kerststalletjes. De geur van wafels en glühwein, de live muzikanten en de mooi versierde straatjes en pleinen zorgen samen voor dat héle speciale kerstmarkt-gevoel wat u eens meegemaakt moet hebben. Elk jaar voor én met Kerstmis ontvangt de organisatie vele duizenden gasten in het romantische Monschau. Wist je ook dat deze kerstmarkt al eens tot de mooiste van Noordrijn-Westfalen werdt gekozen?

Tijdens de kerstmarkt is er in het centrum steeds live muziek. Op vrijdag is het de dag voor de alpenhoornblazers en in de avonduren laten de bekende monschauer Torenblazers hun kerstliederen hoog over de daken van Monschau klinken. Ook zijn er diverse muziekkapellen en muzikanten die de kerstsfeer steeds op verschillende momenten en plaatsen kracht bij zetten. Ook is er van begin december tot eind januari 2020 een mooie levensgrote kerststal in de kerk van Monschau-Höfen te bewonderen. Er is een herder die steeds live speelt en zingt. Dagelijks geopend van 10.00-18.00 uur.
 
Openingstijden
Op vrijdag en zaterdag van 11:00-21:00 uur en op zondag van 11:00-20:00 uur. Let wel: op 24 november is de kerstmarkt gesloten! De kerstmarkt is geopend van 22 november tot en met 22 december. Steeds op vrijdag, zaterdag van 11.00-21.00 uur en zondag van 11.00-20.00 uur. Op de andere dagen van de week is de markt buiten gesloten maar zijn wel de overdekte markt en alle winkels gewoon geopend!

Raadpleeg altijd de website voor de meest actuele informatie.

Overzicht

Data 22-11-2019 t/m 22-12-2019
Contact
Centrum, Monschau (Duitsland)

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website