Kerstcircus Sittard-Geleen

Sittard Bezoek website

Kerstcircus Sittard-Geleen

Kerstcircus Sittard-Geleen Haspelsestraat (Schootsvelden)Sittard 0900-72956442 Naar de website
Een ware traditie en niet meer weg te denken rond de feestdagen: het Limburgs Kerstcircus in Sittard. En er is reden voor een feestje: het Limburgs Kerstcircus bestaat dit jaar 15 jaar!

15 jaar geleden was hij er als kleine jongen bij en had hij slechts één droom en één doel: op een dag zou hij het Limburgs Kerstcircus overnemen. Het is hem gelukt, de grote droom van Jeffry Freiwald is uitgekomen. Niet alleen de kneepjes van het vak, maar ook het Limburgse publiek kent hij als geen ander. En zonder dit publiek, zou hij het niet tot het succes hebben kunnen brengen wat het nu is. 

Dit jaar presenteert het Limburgs Kerstcircus niet alleen een geheel nieuwe, twee uur durende show, vol internationale artiesten waaronder winnaars van de Bronzen Clown tijdens het Circus Festival van Monte Carlo. Maar ook spanning en sensatie, clowns, prachtige dieren en… een geheel nieuwe naam!

Overzicht

Prijs

Tickets zijn online en aan de kassa te koop. De kassa aan de Haspelsestraat in Sittard is vanaf 19 december dagelijks geopend van 11.00-14.00 uur en één uur voor aanvang van elke voorstelling. Ook telefonisch zijn de kaarten te bestellen. Raadpleeg de website voor de prijzen.

Data 19-12-2019 t/m 5-1-2020
Contact
Haspelsestraat (Schootsvelden), Sittard
0900-72956442

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website