Keltische middag met Mumfords Calling

Brunssum Bezoek website

Keltische middag met Mumfords Calling

Keltische middag met Mumfords Calling Openluchttheater Brunssum, VijverparkBrunssum Naar de website
15.00 uur: David Munnelly en Philip Masure
David Munnelly en Philip Masure ontmoetten elkaar tijdens een sessie in Co Mayo, Ierland, in 1998. Sindsdien toeren ze over de hele wereld, als duo brengen ze een mix van instrumentale en vocale muziek, geïnspireerd door de Ierse traditie en de Vlaamse achtergrond van Philip. 

Hoewel ze voornamelijk Ierse muziek spelen, bevat hun repertoire veel van hun eigen composities die soms meer klassiek of zelfs jazzy klinken. Dit alles wordt gecombineerd met een perfecte dosis humor, waardoor hun concert een waardevolle ervaring is.

16.30-18.30 uur: Mumfords Calling
De populaire live band Mumfords Calling speelt een daverende live tribute show to Mumford & Sons van twee keer een uur! Mumfords Calling is een unieke Mumford and Sons tribute band. Opgericht in 2016 en vanaf het eerste moment zijn ze in heel Nederland en 
daarbuiten een veelgevraagde band op pop, folk- en tributefestivals, in de clubscene, theaters en poppodia. 

Geïnspireerd en uitgedaagd door de populaire folkrock band Mumford en Sons brengen zij op geheel eigen wijze een ode aan één van de populairste bands van de laatste jaren. De nodige hits zoals The Cave, Little Lion Man, Believe en I will Wait komen voorbij, maar ook andere nummers van platina albums Sigh no More, Babel en ook Wilder Mind zullen de revue passeren. 

Een avond met Mumfords Calling is een muzikaal feest! Mumfords Calling brengt de totale Mumford and Sons ervaring: een ideale mix van bluegrass, country, pop,rock & folk gecombineerd met passie, plezier en een energieke podiumpresentatie. Verwacht dus... de Mumford and Sons sound op zijn best!

The Royal pub neemt de horeca op zich. Ook zal er mede worden geschonken door drankenhandel de kruik uit Brunssum

Locatie en bereikbaarheid: Het Openluchttheater in Brunssum ligt op een prachtige natuurlijke en groene locatie in het Vijverpark. Het Openluchttheater is bereikbaar met de bus. Halte Lindeplein of halte Wilhelminastraat. Kom je met de auto, neem dan parkeerplaats Doorvaartstraat of Alsdorfplein. Alle Openluchttheater optredens zijn gratis toegankelijk.

Overzicht

Data
2019
augustus 25
Contact
Openluchttheater Brunssum, Vijverpark, Brunssum

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website