Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Jimmy Duchateau - A Tribute to John Denver

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Jimmy Duchateau - A Tribute to John Denver

Jimmy Duchateau - A Tribute to John Denver Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Terug naar the good old times! Jimmy Duchateau brengt met zijn band met louter Limburgse topmuzikanten een ode aan John Denver. In een intieme huiskamersfeer neemt Jimmy het publiek mee op reis door het leven van de Amerikaanse countrylegende, met de muziek die hem zo onsterfelijk maakte. Droom weg op liefdesliedjes als Annie’s Song en Perhaps Love. 

Zing mee met Calypso en Thank God I’m a country boy. Alle grote hits komen aan bod, maar is er ook plaats voor minder bekend werk Jimmy Duchateau (zang/gitaar), André Kok (viool), Janneke Meessen (zang/dwarsfluit), Richard Ritterbeeks (bas), Ingo Jetten (gitaar/pedalsteel), Joep Larue (piano) en Robin Zalm (drums). Aanvang: 20.30 uur. 

Overzicht

Prijs

€ 17,50.

Data
2020
augustus 29
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website