Italiaanse barok 'Frizzante' mét wijnproeverij

Wittem Bezoek website Bestel tickets

Italiaanse barok 'Frizzante' mét wijnproeverij

Italiaanse barok 'Frizzante' mét wijnproeverij Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32Wittem Naar de website
17e eeuw, Italiaanse Barok plus wijnproeverij met nog een klein concertje na afloop. Bruisende Italiaanse barokmuziek uit het rijke en gevarieerde strijkersrepertoire van de 18e eeuw. Scarlatti, Vivaldi, Albicastro ea. Een programma vol bruisende Italiaanse barokmuziek uit het rijke en gevarieerde 18e-eeuwse repertoire! Grootmeester Antonio Vivaldi mag natuurlijk niet ontbreken; van hem speelt Combattimento het betoverende Concert voor viola d’amore en luit. Je hoort sonates 'a quattro' van Albicastro (met een hobosolo beroemd geworden door 'Scala'), Scarlatti en Galuppi. 

Daarnaast hoor je een meesterlijk hoboconcert, maar welke bekende (Italiaanse) componist daarachter schuilgaat, is helaas onbekend. Na afloop vindt er een Italiaanse wijnproeverij plaats verzorgd door Maxwijn uit Heerlen met speciale, temperamentvolle wijnen uit de geboortestreken van de componisten. De nazit wordt muzikaal opgeluisterd door een klein ensemble van het orkest.

Overzicht

Prijs

€ 24,-.

Data
2019
september 24
Contact
Kloosterbibliotheek Wittem, Wittemer Allee 32, Wittem

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wijn

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website