Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Inspired Shopping

Historische binnenstad
Sittard
Zaterdag 31 oktober van 12.00-17.00 uur veranderen de kronkelende straten van Sittard in een knusse setting. Spraakmakende levende standbeelden, klassieke klanken en heerlijke hapjes vormen een route dwars door het historische hart. 

Inspired shopping valt tegelijk met Halloween dus dit jaar krijgt de dag een heuse Halloween touch! Zo kun je gratis een suikerspin scoren, zijn er levende standbeelden te bewonderen en kun je een trick or treat route lopen. Dat alles in een griezelig maar gezellig Halloween decor.

Van 12:00 tot 17:00 uur kun je gratis een oranje of paarse suikerspin halen bij de wagen die staat achter het carnavalsbeeld. Dat is niet de enige lekkernij die men kan scoren die dag. Voor de kinderen is er een trick or treat route door de stad. Er zijn 30 winkels die deelnemen. Deze zijn te herkennen aan houten kistjes met pompoenen en lampjes, helemaal in Halloween stijl. Binnen in de winkel kunnen ze een griezelige lekkernij krijgen. De kinderen kunnen dit allemaal in een speciaal Halloween tasje doen die bij de deelnemers ligt.
Door de hele stad komen 10 levende standbeelden te staan. Deze hebben ook allemaal een griezelige act. Het is belangrijk dat de mensen afstand bewaren tot de standbeelden, daarom komen er ook begeleiders mee die hier op zullen letten.

Data


  • 31-10-2020