Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje ‘buitenland’ binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Inloopwedstrijden

Golfbaan Het Rijk van Margraten, Bemelerweg 99
Cadier en Keer
In navolging van het succes van de afgelopen jaren, vinden er ook dit jaar Sauter Wijnen Zomeravond Inloopwedstrijden plaats op Golfbaan Het Rijk van Margraten. Je bent van harte welkom om mee te genieten op de volgende data: 

Woensdag 22 juli. 
Woensdag 5 augustus.
Woensdag 19 augustus. 
Woensdag 2 september.
Woensdag 9 september.

Bovenstaande gezellige 9-holes wedstrijden starten allen vanaf 16.30 uur op zowel hole 1 als 10 zodat je bij binnenkomst samen kunt genieten van de zomeravond en een goed glas wijn van Sauter. Tijdens iedere wedstrijd zijn mooie en lekkere prijzen te winnen. Aanmelden voor deelname aan een Sauter Zomeravond inloopwedstrijd is niet nodig! Je kunt dit op de dag van de wedstrijd doen bij de wedstrijdtafel. Heb je nog vragen of wil je aanvullende informatie, stuur dan een email naar sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl

Prijs


Deelnemen aan de Zomeravond inloopwedstrijden kost slechts € 37,50 per persoon per wedstrijd. Dit bedrag omvat de 9-holes greenfee, een lekkere dagschotel en natuurlijk een heerlijk glas wijn. Voor leden van Golfbaan Het Rijk van Margraten geldt een aangepast tarief van € 17,50 per persoon.

Data


  • 22-7-2020 t/m 9-9-2020