Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

ILLUMISHADE

Poppodium Volt
Sittard
De magische wereld van de Zwitserse band vol mystieke wezens, oude rituelen, heilige tradities verwelkomen je op vrijdag 15 januari. De vijf beschermers van deze wereld staan beter bekend als “The Illumi”, zij zullen je beschermen. 

Allen bij elkaar gebracht na een lange reis maar met dezelfde passie en overtuiging. De debuutplat 'ECLYPTIC: Wake of Shadows' zag eerder dit jaar het levenslicht, een verademing in het metal wereld, een langspeler vol oneindige verhalen. 

ILLUMISHADE neemt je mee in hun reis, in hun eigen klanken, pak de hand vast en ga mee op dit avontuur. Het voorprogramma zal worden verzorgd door At First. De Bredase metalact bracht ook dit jaar een langspeler uit, hun debuutplaat 'Deadline'. 

At First zoekt de grenzen op van de alternatieve rock en metal. Met invloeden van Rage Against the Machine tot Alter Bridge van Halestorm tot Northlane. Met dit gevarieerde geluid verteld At First een eigen verhaal.

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 15-1-2021