Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Horrorbosdagen

Horrorbosdagen

Sprookjesbos
Valkenburg
'Er Was Eens' krijgt een andere betekenis tijdens Horrorbos Valkenburg. Wie binnen durft te treden loopt het risico verrast te worden door monsterlijke piraten, gemuteerde dieren en bezeten sprookjesfiguren. 

Verteller Kwadekracht zet tijdens de Horrorbosdagen alles op alles om je kennis te laten maken met de echte sprookjesverhalen. Deze zijn niet rooskleurig en liefelijk, maar juist angstaanjagend eng. Kwadekracht sluit zich gewoonlijk het liefst op in zijn duistere huis. 

Hij heeft een hekel aan onaangekondigd bezoek. De mensen die geprobeerd hebben zijn huis te betreden, zijn nooit meer levend buiten gezien. Nu Kwadekracht door het Sprookjesbos loopt, is zijn huis onbeveiligd. 

Je kunt proberen een kijkje te nemen in de broedplaats van alle scare-zones uit het Horrorbos. Pas wel op: het zou zomaar kunnen dat Kwadekracht een paar vallen heeft gezet. Tijd: 18:00-22:00 uur. 
Horrorbosdagen - Foto 0
Horrorbosdagen - Foto 1

Prijs


€ 18,50 per persoon.

Data


  • 28-10-2021 t/m 31-10-2021