Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Het Landgoed van de Sint

De Schinvelderhoeve, Brunssummerstraat 65
Schinveld
In deze tijden lijkt iets leuks doen soms ver te zoeken, maar... de organisatie heeft goed nieuws! Het Landgoed van de Sint gaat op 14 november gewoon zijn deuren openen! Uiteraard in een coronaproof jasje maar net zo leuk als anders. 

Uiteraard heeft de organisatie bepaalde maatregelen getroffen en zijn de regels van het RIVM van toepassing. Eén van de belangrijkste maatregelen is het verkleinen van de groepen van 45 naar 30 personen waarbij je per gezin maximaal met twee volwassenen mag komen. 

Maar goed... alle maatregelen zijn noodzakelijk, maar wat ga je nu eigenlijk doen op Het Landgoed van de Sint? 

Zo zal Piet je vertellen hoe 's nachts de schoenen worden gevuld, mag je uiteraard klimmen op oefendaken, ga je meedansen met de allernieuwste sinthit, bezoek je de sint en win je wellicht je eigen zakje pepernoten bij de grote pepernotenshow.

De nieuwe sinthit: Zwaai Zwaai Zwaai zal eind oktober verschijnen op YouTube en Facebook. Raadpleeg de website voor meer informatie.

Prijs


Tickets: alleen via voorverkoop. Info voor bedrijven en scholen via feest@hetlandgoedvandesint.nl. 14 november: openingsfeest, ook hier zijn de groepen verkleind. 50% van de tickets zijn al verkocht. 

Prijs: € 27,95 per persoon inclusief rondleiding, groot feest met Sint en Pieten, uiteraard met een hapje en drankje. Vanaf 15 november: reguliere rondleidingen. Prijs: € 9,- per persoon.

Data


  • 14-11-2020 t/m 28-11-2020