Herfstwandeltocht Koninklijke Harmonie Sint Caecilia Beek

Beek Bezoek website

Herfstwandeltocht Koninklijke Harmonie Sint Caecilia Beek

Herfstwandeltocht Koninklijke Harmonie Sint Caecilia Beek Scoutinggebouw Ooshaka, MolenbergBeek 046-4378198 Naar de website
Wandelaars kunnen kiezen uit de volgende afstanden: 6, 12, 18 en 25 kilometer. De routes, welke over goed begaanbare veldwegen, holle wegen en bospaden gaan, zijn met pijlen duidelijk gemarkeerd. Dit jaar gaat de tocht richting onder andere de buurtschappen Catsop, Moorveld en Geulle. De prachtige herfstkleuren van het Bunderbos en het Beekse bos zijn te bewonderen. De routes lopen gedeeltelijk over verharde wegen, maar ook over smalle bospaadjes. 

Het Bunderbos is één van de mooiste hellingbossen in het Limburgse land. Het staat bekend om zijn bijzondere flora en fauna, maar zeker ook om zijn vele bronnen en afvoerbeekjes. Te midden van de prachtige natuur, zijn controle c.q. rustplaatsen ingericht, voorzien van toiletgelegenheid, waar je een pauze kunt inlassen en tegen sympathieke prijzen de inwendige mens kunt versterken. Tevens kun je op de gezellige start en finishplaats een natje en een droogje tot je nemen, en bij rustige achtergrond muziek, je wandelervaringen uitwisselen.

Overzicht

Prijs

Inschrijfgeld: € 2,50 voor wandelaars die niet aangesloten zijn bij een wandelbond. Voor leden wandelbond bedraagt het inschrijfgeld: € 1,50.

Data
2019
oktober 27
Contact
Scoutinggebouw Ooshaka, Molenberg, Beek
046-4378198

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website