Herfsttintentocht

Spaubeek Bezoek website

Herfsttintentocht

Herfsttintentocht MFC 't RaodhoesSpaubeek 046-4432359 Naar de website
Op zondag 8 september organiseert het Wandelcomité Sint Caecilia Spaubeek haar jaarlijkse Herfsttintentocht. De wandelingen staan bekend om hun mooie routes waar de organisatie van veel deelnemers positieve reacties op krijgen. Ook nu weer gaan de routes van 7, 14 en 21 kilometer zoveel mogelijk door natuur en over onverharde paden met holle wegen en bosgebieden. Op alle afstanden is gezorgd voor een binnenrustplaats met toiletten.

Op startplaats en controle zijn consumpties tegen wandelaar vriendelijke prijzen verkrijgbaar. Let op bij het parkeren. Gebruik alleen toegestane parkeerplaatsen. Bereikbaarheid: met de auto via de A76 afrit 3 en bewegwijzering volgen. NS-station Spaubeek op 15 minuten loopafstand tot startlokaal.

Overzicht

Prijs

Inschrijfgelden: € 1,50 voor bondsleden, € 2,50 voor de overige wandelaars. € 0,25 voor een sticker. Kinderen onder 14 jaar gratis mits onder begeleiding. IVV stempel is verkrijgbaar.

Data
2019
september 8
Contact
MFC 't Raodhoes, Spaubeek
046-4432359

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website