Hago Limburgs Mooiste

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste

Hago Limburgs Mooiste Start- en finishlocatie: Burgemeester van GrunsvenpleinHeerlen Naar de website
Hago Limburgs Mooiste biedt al 28 jaar mooie race en mtb toertochten in Nederland aan. Uitdagende routes tussen de 70 en 255 kilometer door het prachtige Heuvelland (tot 4.700 hm) over verkeersluwe wegen.

Hago Limburgs Mooiste is in de loop der jaren uitgegroeid tot een tweedaags evenement met op de start- en finishlocatie onder andere een open lucht fietsmarkt, entertainment programma op vrijdag en zaterdag en diverse arrangementen voor (bedrijven) teams.

Fietsen met en voor de kinderen kan ook! Er is op zaterdag een leuke, eenvoudig te fietsen familietocht van circa 25-40 kilometer uitgezet door de groengebieden in en rond Parkstad. Én op zaterdagochtend vindt er op het evenementenplein een Kids Ride plaats. Hago Limburgs Mooiste is daarmee een fietsevenement voor het hele gezin! Raadpleeg de website voor meer informatie.

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein, Heerlen

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website