Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten

Heerlen Bezoek website

Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten

Hago Limburgs Mooiste MTB Tochten Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145Heerlen Naar de website
Het parcours van Hago Limburgs Mooiste is in samenwerking met Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten uitgezet. Slechts één keer per jaar is er de mogelijkheid om deze grindpaden, boswegen en hellingen in Limburg voor MTB doeleinden te gebruiken. Je hebt de keuze uit drie verschillende afstanden; 45, 75 of 105 kilometer.

De MTB route is een 105 kilometer lange tocht over bospaden en grindwegen in de mooiste delen van Zuid-Limburg. Het is mogelijk de tocht in te korten tot groene routes van 45 of 75 kilometer. Nieuw is dat de route in 2019 tot voorbij Sint Geertruid en Moerslag loopt, met daarna een prachtig stuk door de Voerstreek (het Hoogbos en kasteel Altenbroek).

Helaas zullen de korte varianten hier niet komen, want de 45 kilometer route snijdt na het servicepunt op de Gulperberg af en pikt de route weer op in Wahlwiller, terwijl de 75 kilometer variant vanaf de Gulperberg het westelijk deel van de 105 kilometer afsnijdt en de route weer opzoekt in de Eperheide. Er zijn drie servicepunten voorzien: de Gulperberg (alle lussen), Boscafé Het Hijgend Hert in Vijlen (75 en 105 kilometer lus) en Noorbeek (105 kilometer lus).

Overzicht

Prijs

Om deel te nemen aan Hago Limburgs Mooiste is inschrijfgeld verschuldigd. Het bezoeken van het evenemententerrein is gratis!

Data
Contact
Start- en finishlocatie: Burgemeester van Grunsvenplein 145, Heerlen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website