Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

(G)uppie

Theater Landgraaf, Kerkberg 4
Landgraaf
(G)uppie,  een vriendschap tussen een verlegen haai en een moedige gup, door Reuring Theater. Door de zee zwemt een guppie. Een hele kleine guppie, die je makkelijk kan zien, zo met die glimmende schubben. De guppie kijkt zoekend om zich heen, ze is op zoek naar avontuur. Deze gup, die is niet bang. Ook niet voor een scherpe staart. Een nare vin die door het zeewier schiet. Ze gaat er achteraan. 

Domme gup, wat doe je nou? Guppies zijn geen vechtersbaasjes. En haaien zijn niet lief. Haaien zijn niet op zoek naar vriendjes. Haaien zijn op zoek naar guppies, om te verslinden. Of toch niet? Misschien is deze haai wel lief. Als dat maar goed gaat! (G)uppie is een voorstelling voor kleuters over een vriendschap tussen een verlegen haai en een moedige gup. Hap, slik, blub. Aanvang: 14.30 uur. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar. 

Prijs


Entree: € 6,50.

Data


  • 29-11-2020