Gulpener Hopfest

Reijmerstok Bezoek website

Gulpener Hopfest

Gulpener Hopfest ReijmerstokkerdorpstraatReijmerstok Naar de website
Sinds jaar en dag wordt de Gulpener hop op de tweede zondag van september geoogst door medewerkers, vrienden en familie van de brouwerij. Dit jaar is dat op zondag 8 september. Niet alleen wordt de hop geoogst, één van de  basisingrediënten van de Gulpener bieren, ook wordt de vrijheid gevierd, dit met maar liefst vier primeurs dit jaar. Het Hopfest festival is gratis toegankelijk. Tijd: 12:00-19:00 uur. Toegang: voor alle leeftijden.

Chateau Neubourg Skybar
Even ontsnappen uit al die drukte op het festivalterrein? Baan je weg naar boven en plof neer bij de Chateau Neubourg Skybar. Met een Neubourg in je hand, kun je hier genieten van een prachtig uitzicht.

Kratkartbaan
Na een succesvolle eerste editie is de kratkartrace dit jaar weer terug! Race samen met je maten op deze unieke Gulpener kratkartjes en bemachtig die felbegeerde eerste plek. Maar pas op: vlieg niet uit de bocht, want deze kartjes gaan sneller dan je verwacht!

Blotevoetenpad
Heb jij altijd al eens willen voelen hoe gerst tussen je tenen kriebelt? Dan is dit je kans! Een blotevoeten pad van onder andere de grondstoffen van de Gulpener biertjes. Loop tussen de hopplanten en voel de vrijheid onder je voeten door gaan.

Coffeelovers
Even genoeg van al dat bier en zin in wat warms? Ga dan voor een lekker kopje koffie van Coffeelovers. De speciaal getrainde Coffeelovers-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Maison Blanche Dael, sinds 1878 een begrip in Maastricht.

Sfeer op Wielen
Even moe van het staan? Neem dan plaats bij Sfeer op Wielen. Deze sfeermobiel zorgt niet alleen voor goede muziek maar ook voor een relaxte vibe.

Etenschap
Waar rook is, daar is Etenschap! Deze barbecue experts maken de lekkerste barbecue gerechten van echte streekproducten. Ga je voor de barbecue nachos, de taco’s met Heuvel Angus gehakt vulling, of toch voor één van de andere verrassende gerechten? Dat het zal smaken, dat is iets wat deze grillmeisters garanderen.

BrouwLokaal
Het Gulpener Brouwlokaal is natuurlijk ook op het Hopfest van de partij. Heerlijke gerechtjes volgens het 25- Miles concept, die uitstekend samengaan met de lekkere biertjes die er geschonken worden. Zo gaan ze aan de slag met een open vuur waar ze bijvoorbeeld een echt Zuid-Limburgs stukje vlees klaarmaken. Ook voor de vegetariërs onder ons wordt er een lekker streekgerecht voorgeschoteld.

Overzicht

Prijs

Het gehele programma is gratis toegankelijk, toegang voor alle leeftijden.

Data
2019
september 8
Contact
Reijmerstokkerdorpstraat, Reijmerstok

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website