Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Gravel Series Limburg

Gravel Series Limburg

De elementen voor deze tocht zijn weer aanwezig. Bijzondere ritten over de vele prachtige gravel en onverharde paden in het Zuid-Limburgse Heuvelland en in de Limburgse grensstreek. 

Je passeert de vele plaatsen die een uniek verhaal vertellen over het thema bevrijding en vrijheid. Hierbij valt onder andere te denken aan de Amerikaanse begraafplaats in Margraten, Mesch het eerste Nederlandse dorpje dat bevrijd werd, de Siegfriedlinie en de vele monumenten die teruggrijpen op de historie van de Tweede Wereldoorlog, et cetera. 

Hiermee wordt een nadrukkelijke link gelegd met het verleden, heden en toekomst op het gebied van gedenken, herdenken, bevrijding en vrijheid. De start en finish van de Gravel Series op 4 september is in Banholt. De thuishaven van de Gravel Series.
+8
Gravel Series Limburg - Foto 0
Gravel Series Limburg - Foto 1
Gravel Series Limburg - Foto 2
Gravel Series Limburg - Foto 3

Prijs


€ 30,- inclusief: deelname stuurbord, verzorging op de route, technische en medische assistentie, medaille en pastaparty.

Data


  • 4-9-2021