Geheime Tuinen Festival

Sittard Bezoek website Bestel tickets

Geheime Tuinen Festival

Geheime Tuinen Festival Diverse locatiesSittard Naar de website
Op zondag 23 juni vindt alweer het zevende Geheime Tuinen Festival plaats. Dit kleinschalige, zomerse festival heeft inmiddels een vaste plek veroverd te midden van de jaarlijks terugkerende evenementen in Sittard. Een aantal geheime tuinen, het Michielskerkje aan de Markt en het Toon Hermans Huis vormen op deze dag de prachtige locaties waar bezoekers kunnen genieten van muziek, dans, gedichten, wandelingen, workshops en een groene informatiemarkt.

Nieuw in het programma dit jaar is een hapjes route door de tuinen. Bezoekers kopen een strippenkaart en kunnen hiermee in de tuinen diverse hapjes kopen, die verzorgd worden door ondernemers uit Sittard. Strippenkaarten zijn binnenkort te koop bij de VVV, losse kaartjes zijn tijdens het festival in de tuinen verkrijgbaar.

Het festival start om 12.00 in de tuin van het klooster Sint-Agnetenberg en de activiteiten duren tot 17.00 uur. Het programma is te vinden op de website, op de facebookpagina Geheime Tuinen van Sittard en in de te verspreiden flyers. De organisatie is in handen van een aantal vrijwilligers van de Tuinbrigade van de werkgroep Geheime Tuinen. Graag ziet de organisatie je in de tuinen op zondag 23 juni!

Overzicht

Data
Contact
Diverse locaties, Sittard

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Wandelen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website