Fotograferen in de natuur met je smartphone

Heerlen Bezoek website

Fotograferen in de natuur met je smartphone

Fotograferen in de natuur met je smartphone Natuurmonumenten Brunssummerheide, Schaapskooiweg 101Heerlen 045-5212522 Naar de website
Dit keer geen selfie! Nee, vandaag leer je de mooiste natuurfoto’s maken met je smartphone. Ga op zondag 14 juli mee met de boswachter en een natuurfotograaf op fotografieworkshop over de Brunssummerheide bij Natuurmonumenten en leer de beste tips en trucs. Deze excursie voor gezinnen met kinderen en start om 14.30 uur bij het startpunt van Natuurmonumenten op de Brunssummerheide te Heerlen en duurt circa 2 uur. 

Fotografieworkshop voor kinderen 
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel makkelijk geworden, maar mooie foto’s maken blijft toch best wel lastig. Zeker als je ze graag buiten in de natuur maakt. Gelukkig kan je fotograferen leren. Onderweg vertelt de boswachter over alles wat je onderweg tegenkomt en van fotograaf Sarah leer je hoe je daar de mooiste foto‘s van maakt. Vergeet dus je telefoon met een opgeladen batterij niet.

Overzicht

Prijs

Als je lid bent van OERRR of van Natuurmonumenten kost dit voor kinderen € 4,- en voor volwassenen € 5,-. Voor niet-leden kost het voor kinderen € 7,- en volwassenen € 8.-. Je moet je wel vooraf aanmelden via de website.

Data
Contact
Natuurmonumenten Brunssummerheide, Schaapskooiweg 101, Heerlen
045-5212522

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website