Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel

Forever 27 - Van Ligten en Van der Poel Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Forever 27 is de benaming voor een groep van legendarische muzikanten die overleden op 27-jarige leeftijd: Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse, Jeff Buckley en bluesgitarist Robert Johnson. Allen invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Deze muzikanten inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor zangeres Beatrice van der Poel en gitarist Erwin van Ligten. 

Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert. Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt: een hommage aan fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong bleven! Aanvang: 20.30 uur.

Overzicht

Prijs

€ 15,-.

Data
2021
mei 27
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website