Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Focus

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Focus

Focus Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Focus bestaat 50 jaar en viert dit bijzondere jubileum met een grote tournee, waarbij de legendarische band (exclusief voor Limburg) ook het Openluchttheater aandoet. Nog steeds is Focus alive & kicking en toert onvermoeibaar de wereld rond. Met een volstrekt unieke vorm van progressieve rock manifesteerde de band zich in de eerste helft van de jaren zeventig als het succesvolste en meest gewaardeerde exportproduct van de Nederlandse popmuziek. 

Denk maar aan hits als Hocus Pocus, House Of The King en Sylvia en monumentale albums als Moving Waves, Focus 3 en Hamburger Concerto. Bezetting: Thijs van Leer (Hammond orgel, dwarsfluit en zang), Menno Gootjes (gitaar), Udo Pannekeet (basgitaar) en Pierre van der Linden (drums). Concert in samenwerking met Ap Art Events en RoosterRock. Aanvang:16.00 uur. 

Overzicht

Prijs

€ 25,-/€ 20,- (vroegboektickets).

Data
2020
juli 26
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website