Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Flying Horseman

Flying Horseman

Poppodium Volt
Sittard
In 2018 begon de band aan nieuw materiaal in hun repetitiekot in Deurne (Antwerpen). Ze ontwikkelde zich een wat speelser en af en toe verassende funky geluiden aan. 

Ook groeide het idee om, na vier opeenvolgende samenwerkingen met Koen Gisen, nieuwe horizonten te verkennen voor de productie. Enter de alom geprezen knoppen-tovenaar en multi-instrumentalist Jasper Maekelberg (Faces On TV, Balthazar, Bazart). 

Eén schuchter maar prikkelend gesprek op café was voor Jasper en Horseman-frontman Bert Dockx genoeg om te beslissen dat zij, nochtans twee erg verschillende muzikale persoonlijkheden, zouden samenwerken. 

'Mothership' werd in 2020 uitgebracht, tien jaar na hun debuut 'Wild Eyes', het duurde even voordat de band terug op het podium kon staan met dit nieuwe werk. Maar nu gaat het dan eindelijk gebeuren. 

 Het is een bondig, uitgepuurd album met daarop acht avontuurlijke, kleurrijke songs met een diep hart en een ruime blik. De sound is transparant, direct en punchy,

Prijs


€ 15,-.

Data


  • 15-1-2022