Fietsdriedaagse Elsloo

Elsloo Bezoek website

Fietsdriedaagse Elsloo

Fietsdriedaagse Elsloo Maaslandcentrum, Burgemeester Maenenstraat 45Elsloo Naar de website
Zin in een gezellig fietsuitje met het hele gezin? Kom dan naar de jaarlijkse familiefietsdriedaagse van Elsloo op zaterdag 3, zondag 4 en maandag 5 augustus 2019! 

Vanuit het Maaslandcentrum in Elsloo (Burgemeester Maenenstraat 45) kun je via drie prachtige fietstochten de beide Limburgen aan weerszijden van de Maas verkennen. Je kunt op alle dagen tussen 09.00 uur en 15.00 uur inschrijven. Het dagtarief bedraagt € 2,50 per persoon, een driedagenkaart kost slechts € 5,00. Kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee. Elke dag kun je kiezen uit routes van twee afstanden: een route van ongeveer 35 kilometer en een verlengde route van ongeveer 50 kilometer. De route van 50 kilometer is door middel van een lus gekoppeld aan de kortere route van 35 kilometer: je kunt dus onderweg beslissen hoe ver je fietst. Ook dit jaar probeert de organisatie er weer voor te zorgen dat de routes uniek zijn ten opzichte van voorgaande jaren.

Overzicht

Prijs

€ 2,50 per dag of € 5,00 voor 3 dagen

Data
Contact
Maaslandcentrum, Burgemeester Maenenstraat 45, Elsloo

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website