Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Festival Vocallis

Festival Vocallis

Diverse locaties
Vaals
Internationaal Festival Vocallis bestaat dit jaar 10 jaar en verbindt een passend thema aan dit jubileumjaar, namelijk: liefde. Sinds de oprichting van Vocallis in 2011 zijn talentontwikkeling en -begeleiding belangrijke pijlers van het festival. 

Door middel van het aanbieden van masterclasses en workshops stelt Vocallis bekend en onbekend talent in de gelegenheid om door te groeien. Winnaars van de jaarlijkse masterclass (de Vocallis Liedprijs) ontvangen niet alleen een geldbedrag, zij mogen ook het daarop volgende jaar optreden tijdens het zogenoemde Laureatenconcert van Internationaal Festival Vocallis.

In de afgelopen 10 jaren heeft Vocallis aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling en doorgroei van menig talent. Bekende namen zijn bijvoorbeeld Abigail Richards, Ellen Valkenburg, Karola Pavone, Vincent Kusters, Bibi Ortjens en Amy Hewitt.

Ook dit jaar biedt Internationaal Festival Vocallis via haar masterclasses een podium aan jong talent. Deze masterclasses vinden plaats van 1 t/m 4 november 2021 en worden afgesloten met een presentatieconcert. Aanmelden voor deze masterclasses kan via de website. 

Internationaal Festival Vocallis vindt dit jaar plaats van 22 oktober tot en met 7 november. Bij het festival staat de stem centraal. Alles draait om verwondering, ontmoeting en intimiteit. Dat zijn de kernwaarden.

De missie van het festival is: het (samen) zingen, het (samen) muziek maken, het (samen) luisteren, in welke vorm dan ook. Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.
Festival Vocallis - Foto 0

Data


  • 22-10-2021 t/m 7-11-2021