Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Festilaovend, drie daag in eine daag

Festivalterrein
Roermond
De vastelaovend band Vleisboeket komt met een Festival voor de vastelaovend vierder; Festilaovend. 3 juli 2021 is de dag die met rood, geel en groen omcirkeld mag worden. Ergens in Limburg zal een festival verrijzen dat helemaal in het teken staat van hét feest van het jaar, Vastelaovend. 

Zoals elk festival zal ook Festilaovend bestaan uit verschillende area’s. Maar dan in een typische Limburgse setting. Er is een mainstage met grote Limburgse acts, een ‘merretplein’ met bekende Limburgse kroegen en aan de liefhebbers van de Duitse schlagers is ook gedacht: een Deutsche Stube maakt het festivalterrein compleet. 

Prijs


De officiële kaartverkoop start dit najaar, maar de voorinschrijving is reeds van start gegaan. Op de website kunnen de vastelaovesvierders zich gratis inschrijven. Deze mensen ontvangen één uur voor de start van de officiële kaartverkoop een unieke ticketlink waar ze maximaal twee kaartjes mee kunnen kopen. 

Data


  • 3-7-2021