Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Familievoorstelling met Jacques Vriens

Valkenburg Bezoek website Bestel tickets

Familievoorstelling met Jacques Vriens

Familievoorstelling met Jacques Vriens Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 AValkenburg 043-6015044 Naar de website
Kinderboekenschrijver Jacques Vriens speelt al zijn hele leven toneel en vertelt én speelt in deze nieuwe voorstelling twee sprookjes waarin spanning en humor elkaar afwisselen. In 'de wolf en de zeven geitjes' gaat de onhandige wolf zelfs zingen. En in 'de nieuwe kleren van de keizer' zetten de nep kleermakers Singer en Pfaff de ijdele keizer voor gek (en in zijn blootje). 

Een familievoorstelling voor kinderen vanaf 5 jaar én hun (groot-)ouders. Maar óók oudere kinderen zullen heel veel plezier beleven aan deze spannende en geestige voorstelling. Aanvang: 11.00 uur.

Overzicht

Prijs

 € 9,-.

Data
2020
juli 5
Contact
Openluchttheater Valkenburg, Plenkertstraat 51 A, Valkenburg
043-6015044

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website