Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Ezelwandeling

Bocholtz Bezoek website Bestel tickets

Ezelwandeling

Ezelwandeling Hof KrichelebergBocholtz 06-52611471 Naar de website
Eigenaresse Mariëlle neemt jou samen met 2 of 4 ezels mee voor een wandeling door het landelijke kerkdorp Bocholtz. Een hoog tempo is er niet bij, want koppige ezels hebben zo hun eigen ritme. Een perfecte manier om te onthaasten! 

De groepen worden klein gehouden, zodat je echt de rust van het wandelen met ezels in een indrukwekkend landschap kunt ervaren. Bij slecht weer kun je in de stal knuffelen met de ezels. Kijk in de trouwe kijkers van de ezel, raak de fluweelzachte neus aan…Het zijn net levende pluche knuffeldieren.

Overzicht

Prijs

€ 14,75.

Data 2-6-2020 t/m 20-11-2020
Contact
Hof Kricheleberg, Bocholtz
06-52611471

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website