Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Expositie met werk van Marianne Kokkelmans

De Kopermolen
Vaals
Marianne Kokkelmans is geboren en getogen in het dorpje Eys, het gezin waarin zij opgroeide, heeft er toe bijgedragen dat zij een grote liefde voor muziek, kunst, natuur en mens ontwikkeld heeft. Al op jonge leeftijd trok zij met schetsboek en potlood de natuur in. 

Zij was gefascineerd door alles om haar heen. Dat wilde zij vastleggen. Samen met haar broer, die ook kunstenaar was, heeft zij veel getekend, geschilderd en geleerd. De studie aan de kunstacademie te Maastricht was een openbaring voor haar en heeft haar geprikkeld om mooie dingen te maken waarin zij haar gevoelens kwijt kan. 

Vele technieken heeft zij uitgeprobeerd zoals olieverf, acryl, pastel en potlood. Momenteel geeft zij de voorkeur aan aquarel met inkt. Daarbij laat zij alles aan haar fantasie over. Zij heeft veel geëxposeerd in binnen- en buitenland. Naast haar studie aan de kunstacademie studeerde zij ook aan het conservatorium te Maastricht waar zij de onderwijsakte voor piano heeft behaald. 

Open: donderdag t/m zondag van 13.00-17.00 uur.

Data


  • 25-10-2020 t/m 20-12-2020