Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem

Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem

Klooster Wittem, Wittemer Allee 32
Wittem
Galerie JoLi uit Berg aan de Maas verzorgt de tentoonstelling van moderne en hedendaagse kunst in Klooster Wittem. Er is een afwisseling van realistische en abstracte kunstwerken te zien. 

Er zijn tientallen kunstwerken van diverse gerenommeerde kunstenaars te zien die een museale omlijsting vormen van de concerten in de kloosterbibliotheek. 

Kunstenaars zijn onder andere Reinoud van Vught, Seet van Hout, Uwe Poth, Ien Lucas, Theo Kuijpers, Siemen Dijkstra en Rolf Weijburg. In de prachtige kloostertuin zijn beelden te zien van Jeroen Meijs, Clemens Maassen, Mariëlle van den Bergh, Mels Dees en Ad Arma. 

Welkom van woensdag 1 t/m zondag 26 op de woensdagen, donderdagen en vrijdagen van 13.00-17.00 uur en op zaterdagen en zondagen van 11.00-15.00 uur.

Gratis rondleiding op woensdag en donderdag om 14.00 uur, zaterdag om 12.00 en 14.00 uur (alleen niet op zaterdag 11 september) en zondag om 11.00 uur (alleen niet op zondag 12 september).  

Van harte welkom om te komen kijken!
Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem - Foto 0
Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem - Foto 1
Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem - Foto 2
Expositie Galerie JoLi tijdens de Kunstdagen Wittem - Foto 3

Data


  • 1-9-2021 t/m 26-9-2021