Expositie 'CSI Continium'

Expositie 'CSI Continium'

Kerkrade Bezoek website

Expositie 'CSI Continium'

Expositie 'CSI Continium' Continium Discovery CenterKerkrade 0455676010 Naar de website
Er is een lichaam gevonden in Continium Discovery Center in Kerkrade. Tijdens de nieuwe expositie 'CSI Continium' ga jij op onderzoek uit wat er precies gebeurd is. Verslaggever Lex Uiting is al op locatie en Professor Kees Koud helpt je verder op weg. 'CSI Continium' is een misdadig leuke expositie waarin je kennismaakt met de historische vondst van ijsmummie Ötzi en het forensisch onderzoek dat volgde.

Je gaat zelf aan de slag met allerlei forensische onderzoekstechnieken. Zet je deze deze goed in, dan kom je erachter dat het lichaam het (k)oudste menselijk lichaam is dat ooit in Europa is teruggevonden. IJsmummie Ötzi blijkt de getroffene, die dankzij de laatste wetenschappelijke onderzoekstechnieken nog heel veel verhalen te vertellen heeft.

Reguliere toegangsprijs vanaf 5 jaar: € 12,-. Online tickets vanaf 5 jaar: € 11,-. Gezinsticket: € 44,-, geldig voor twee volwassenen vanaf 18 jaar en twee of drie kinderen t/m 17 jaar. Combitickets beschikbaar. Kinderen t/m 4 jaar: gratis. Museumkaart: gratis (de Museumkaart is tevens te koop aan de kassa.

Overzicht

Data
Contact
Continium Discovery Center, Kerkrade
0455676010

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website